Confrérie du Sabre d'Or
  • Accueil
  • La Confrérie
  • Champagne et Sabrage
    • Le Sabrage
    • Lexique
    • Les Flacons
    • Le Cocktail
    • Le Sabre
    • Les Grades
  • Les Caveaux
  • Ambassades
  • Contact

Caveaux du Royaume-Uni

Northcote

Northcote : Northcote Road, Langho Nr. Blackburn, Lancashire, BB6 8BE

Tel: 01254 240555

Email : craig.bancroft@northcote.com

www.northcote.com

Maitre-Sabreurs: Craig Bancroft and Tamas Czinki

Head Chef Lisa Goodwin-Allen

The Montague on the Gardens Hotel

The Montague on the Gardens Hotel : 15 Montague Street, Bloomsbury London, WC1B 5BJ 

Tél : 020 7637 1001

Email : dick@rchmail.com

www.montaguehotel.com

Maitre-Sabreur: Everett Chambers

General Manager: Dick Crokaert

The Millennium Gloucester Hotel

The Millennium Gloucester Hotel : 15 Montague Street, Bloomsbury London. WC1B 5BJ

Tel: 020 7637 1001

Fmail : dick@rchmall.com

www.millenniumhotels.com/en/london/millennium-gloucester-hotel-london-kensington

Maître-Sabreur: Everett Chambers

General Manager; Dick rokaert

The Boat Inn

The Boat Inn : Stoke Bruerne, Nr. Towcester

Northamptonshire, NN12 7SE

Tél: 0164 862428

Email : andrew@boatinn.co.uk

http://www.boatinn.co.uk

Maitre-Sabreur: Andrew Woodward

Grim's Dyke Hotel

Grim’s Dyke Hotel : Old Reddina, Harrow Weald Middlesex. HA3 6SH

Tel:020 8385 3100

Email : enquiries@arimsdvke.com

https://grimsdyke.com

General Manager and Maître-Sabreur: Philin lenkins

Whittlebury Hall Hotel and Spa

Whittlebury Hall Hotel and Spa : Whittleburv, INr TowcesterNorthamptonshire, NN12 8QH

Tel: 01327 857857

https://www.whittlebury.com

Maitre-Sabreur and Hotel Manager: David Munson

The Milestone Hotel

The Milestone Hotel : 1 Kensington Court, London, W8 5DL

Tel: 020 7917 1000

Email : bookms@rchmail.com

www.milestonehotel.com

Maître-Sabreurs: Leo Forte and Grant Cockburn

General Manager: Andrew Pike

Le Beaujolais

Le Beaujolais : 25 Lichfield Street London, WC2H 9NJ

Tel: 020 7240 3776

www.lebeaujolais.london

Maître-Sabreur + Jean-Yves Darcel

Phoenix Palace Chinese Restaurant

Phoenix Palace Chinese Restaurant : 5 Glentworth Street London, NW1 5PG

Tel: 020 7486 3515

Email : info@phoenixalace.co.uk

www.phoenixpalace.co.uk

Maitre-Sabreur:LeoLee

The Langham London

The Langham London : 1c Portland Place, Regent Street London, W1B 1JA

Tel: 020 7636 1000

Email : tllon.info@langhamhotels.com

www.langhamhotels.com/en/the-langham/london/

Managina Director: Bob Van Den Ord

The Stafford London

The Stafford London : St James’s Place London, SW1A 1N]

Tel: 020 7493 0111

Email : reservations@thestaffordlondon.com

www.thestaffordlondon.com

Maître-Sabreur: Gino Nardella

General Manager: Stuart Proctor

The Rubens at the Palace & Hotel 41

The Rubens at the Palace & Hotel 41 : 39 – 43 Buckingham Palace Road London, SW1W OPS

Tel: 020 7834 6600

Email : malcolmrb@rchmail.com

www.rubenshotel.com

General Manager and Maitre-Sabreur: Malcolm Hendry

Smith & Wollensky

Smith & Wollensky : The Adelphi, 1-11 John Adam Street London, WC2N 6HT

Tel: 020 7321 6007

Email : enquiries@smithandwollensky.co.uk

www.smithandwollensky.co.uk

Maitre-Sabreur & Operations Director: Nathan Evans

Waldorf Astoria The Caledonian

Waldorf Astoria The Caledonian : Princes Street Edinburgn, Eh1 2AB

Tel: 0131 222 8888

www.hilton.com/en/hotels/ednchwa-waldorf-astoria-edinburgh-the-caledonian

Maitre-Sabreur; Franck Bruvere

General Manager: Dale MacPhee

The Miller of Mansfield

The Miller of Mansfield : High Street, Goring Berkshire, RG8 9AW

Tel: 01491 872829

Email : reservations@millerofmansheld.com

Managina Directors: Marv and Nick Galer

Maitre-Sabreur: Mary Galer

The Ritz London

The Ritz London : 150 Piccadilly London, W1] 9BR

Tel: 020 7493 8181

Email : enquire@theritzlondon.com

www.theritzlondon.com

Maître-Sabreurs: Gionvanni Ferlito & Nick Bromhead

The Oriental Club

The Oriental Club : Stratford House, Stratford place, London, W1C 1ES 

Tel: 020 7629 5126

Email : membership@orientalclub.org.uk

https://www.orientalclub.org.uk

Club Secretarv & Maitre-Sabreur: Matthew Rivett

M Restaurants

M Restaurants : 60 Threadneedle Street, London, EC2R 8HP

Tel: 020 3327 7770 also at:

74 Victoria Street, London, SW1E 6SQ

Tel: 020 3327 7776

www.mrestaurants.co.uk

Maître-Sabreurs: André Mannini and Zack Charilaou

Fonab Castle Hotel

Fonab Castle Hotel : Ross Road, Pitlochry Perthshire, PH16 5ND

Tel: 01796 470140

Email: reservations@fonabcastlehotel.com

www.fonabcastlehotel.com

Maitre-Sabreur:Nial/Thompson

The Twelve Hotel

The Twelve Hotel : Barna Village, Galway Ireland

Tel: +353 (0)91 597 000

Email : enquire@thetwelvehotel.ie

General Manager and Maitre-Sabreur: Fergus © Halloran

The Middlethorpe Hall Hotel & Spa

The Middlethorpe Hall Hotel & Spa : Bishopthorpe Road, York Y023 2GB

Tel: +44 (0)1904 641241

www.middlethorpe.com

General Manager: Lionel Chatard

Maître-Sabreurs: Liam Scott Warwick & Adam Youngjohns

The Brasserie Vacherin

The Brasserie Vacherin : 12 Hiah Street, Sutton Surrey

SM1

1HN

Tel: +44 (0) 20 8722 0180

Email : into@brasserievacherin.co.uk

www.brasserievacherinsutton.co.uk

Maître-Sabreurs: Malcolm John & Irena Holfert

The Cricklade House Hotel

The Cricklade House Hotel : Common Hill, Cricklade, Wiltshire SN6 6HA

Fmiait/ Pecoptioni@rokPadehotel.co.uk

www.crickladehotel.co.uk

Operations Director and Maitre-Sabreur: James Hemmina

The Royal Lancaster London Hotel

The Royal Lancaster London Hotel : Lancaster Terrace, London W2 2TY

Tel: +44 (0) 20 7551 6000

Email : bvarga@royallancaster.com

www.royallancaster.com

Maître-Sabreur: Balazs Varga

General Manager: Sally Beck

Le Vacherin

Le Vacherin : 76 South Parade, Chiswick, London W4 5LF

Tel: +44 (0)20 8742 2121

Email : foh@levacherin.com

https://www.levacherin.com

Restaurant Manager and Maître-Sabreur: Marco Cristaldi

Hotel Xenia

Hotel Xenia : 160 Cromwell Road, London SW5 OTL

Tel: +44 (0)20 7442 4242

Email : reservations@hotelxenia.co.uk

www.marriott.com/en-us/hotels/lonxe-hotel-xenia-autograph-collection/overview

Maître-Sabreurs: Paolo Guarini (General Manager)

and Valerio Colombo (Food & Beverage Manager)

  • Caveaux des Émirats Arabes Unis
  • Caveaux de Singapour
  • Caveaux de l’Île de la Réunion
  • Caveaux de Suisse
  • Caveaux de la Polynésie Française
  • Caveaux d’Allemagne
  • Caveaux de Belgique
  • Caveaux du Canada
  • Caveaux de Thaïlande
  • Caveaux du Cambodge
  • Caveaux des États-Unis
  • Caveaux d’Indonésie
  • Caveaux d’Italie
  • Caveaux de France
    • Caveaux de la Marne
    • Caveaux de la Nièvre
    • Caveaux du Nord
    • Caveaux du Nord-Pas-De-Calais
    • Caveaux du Puy-De-Dôme
    • Caveaux de Corse
    • Caveaux du Bas Rhin
    • Caveaux de Paris
    • Caveaux de l’Oise
    • Caveaux de l’Aisne
    • Caveaux des Ardennes
  • Caveaux de Myanmar
  • Caveaux de Madagascar
  • Caveaux des Pays-Bas
  • Caveaux de Malaisie
  • Caveaux du Royaume-Uni
  • Caveaux de l’Île Maurice
By louisgodoncommunication.fr